M-am trezit într-un vis chiar astăzi.

Copile drag, te rog, ciupește-mă, poate chiar visez cu ochii deschiși!

Am visat că voi proteja planeta împreună cu Captain Planet și iată acum te protejez pe tine.

Speranța, motivație și iubire sunt trei emoții puternice ce ajută oamenii să meargă mai departe. Sunt infinite și nu costă nimic, chiar nimic. Ba chiar primești mai mult înapoi când le dăruiești.

Am visat că țări nenumărate voi vedea și iată șapte ți-am dăruit într-un singur an.

Așa am aflat pentru tine că :

Libertatea e cel mai prețios dar pe care l-avem.

Peste tot sunt oameni buni și frumoși, peste tot sunt oameni vicleni și urâcioși.

Nu există țară perfectă, ci doar multe frumuseți pentru cei deschiși să le vadă

Am visat cum povesti voi scrie, și iată „Catia în casa buclucasă” e vedeta ta.

Catia e un personaj mic pentru un suflet mare. Miau-miau, ham-ham, chiț-chiț, de joacă și prieteni necuvântători să te bucuri că e mic de-un centimetru sau mare cât un bloc, legături strânse poți lega cu ei.

Am visat că voi aduce inspirație în lume și iată zilnic gânduri bune văd pe chipul tău.

Același cuvânt o mie de sensuri are. Povestești astăzi ceva și mii de persoane îți spun și eu am trecut prin asta chiar astăzi. Experiența nu e aceeași, ci doar esența. De aceea 1% este ceea ce se întâmplă și 99% ceea ce înțelegi că se întâmplă și alegi să faci.

Privește de jur împrejur, găsește cât mai multe perspective ale aceleași situației. Dacă astăzi formula e valabilă doar în matematică mâine o poți aplica în psihologie. Cercetează înainte de a crede!

Am visat cum zumzetul albinelor în floare îl voi adora și iată curtea noastră e plină de flori.

Raiul e aici pe pământ, îl plămădești tu cu semințe, muncă, grijă, atenție. Să te bucuri de ceea ce natură creează de la sine căci și tu faci parte din natură, protejeaz-o și te protejezi pe tine.

Am visat că „munți voi dărâma” și iată forța îmi dăruiești cu vorbele tale.

O vorbă de încurajare e tot ce ai nevoie  pentru a trece de obstacole. Vorbele pot veni de la tine, pentru că știi că locul tău este lângă cei buni. Vorbele pot veni de la oameni dragi, ce văd în tine viitorul. Vorbele pot veni de la necunoscuți, ce visează la o soluție. Iar dacă un « nu «  vei primi în schimb, fii sigur că se poate, doar că ei nu știu încă cum.

Am visat că munca nu e muncă și iată pasiune am găsit când pentru tine lucrez.

Nu există muncă, ci doar lucruri pe care e normal să le faci.  Nu există muncă, căci bucurie vezi la cei ce primesc rezultatul muncii. Rezultatul nu îl vezi mâine, îl vezi poate peste ani, însă vine sigur contează doar să faci acum. Nu există muncă, ci doar învățare. Învață din orice în fiecare minut.   

Ți-e teamă că te vei trezi în coșmar.  Tratează-l cu calm, răbdare și creativitate căci coșmarul te ajută să te trezești în vis.

Reține ! Da, se poate! Se poate să te trezești în vis și e minunat!

Curaj visează și dă-i viață!

Îți mulțumesc că exiști în vis,

Mihaela


Mihaela Gologan este trainer, coach și business process manager. A lucrat 10 ani la Renault, iar în curând se va ocupa de consultanță. E cofondator Commited to Upgrade.