Moștenirea ce ți-o las, fiule, e Iubirea

Într-un noiembrie friguros de 2016 te-ai născut cu aproape prețul vieții mamei tale. Ambii puteați să muriți, dar ați supraviețuit. Credința că Dumnezeu nu ne va lăsa, când un grup de medici s-a arătat neputincios în aducerea ta pe lume, ne-a întărit până în final.

La nici 3 ore mama ta era în picioare ținându-te în brațe, ignorând durerile care țipau în ea. Dragostea de tine țipă mai tare. Iar eu te-am văzut doar puțin, nu m-au lăsat nici să te îmbrățișez, dar nu voi uita niciodată ochii tăi speriați și întrebători. Și mă întreb oare cum este lumea în care te-ai născut ? Cum îți va fi viață în această junglă civilizată de prizonieri cu beneficii? Ce pot să îți dărui eu ca părinte, ceea ce singur nu poți învăța sau dobândi ? Ce rezistă indiferent de vremuri și ce are potențialul puterii de schimbare a lumii? Iubirea.

Sună siropos, doar că e mai amar de atât. Sunt multe tipuri de iubire pe lumea aceasta și o iubire care nu este din lumea aceasta. Și cel mai mult se apropie de iubirea care nu este din lumea aceasta, iubirea de părinte pentru toți. Trăim într-o lume egoistă. Nu știu alții cum sunt, dar eu am descoperit cea mai mare boală a umanității în mine însumi, înainte de a te avea pe tine. Iată “a te avea” de parcă ești al meu.

Egoismul prin materialismul excesiv, utilitarismul tehnologiei și hedonismul omniprezent sunt cele trei fructe ale egoismului contemporan. Ca părinte vrei să aibă ce-i mai bun copilul tău, nu contează că al vecinului cerșește pe stradă. Ca părinte dai cadou copilului un smartphone de ultimă generație (până la următoarea ultimă generație sic!), ca să stea pe el cu prietenii virtuali, căci cei reali, mamă și tată, sunt prea ocupați. Ca părinte cauți plăcerile copilului să fie cât mai variate și cât mai de entertainment, nu contează că faci din el imaginea deformată a propriilor frustrări neîmplinite. Egoismul este o boală sufletească de care suferim toți, într-un mod și cu o intensitate mai mare sau mai mică și, ca orice boală, are nevoie de un medicament potrivit. Acesta este iubirea de părinte pentru toți. Îi vom spune generic IUBIRICIN (comprimate de mamitatinol forte).

De ce iubire? Pentru că doar ea e jertfitoare și motivațională. De ce de părinte ? Pentru că părintele crește, ocrotește și este gata oricând (chiar și când nu e gata) pentru copilul său. De ce pentru toți? Pentru că dacă iubirea nu e pentru toți, e pentru mulți, pentru puțini, pentru unii sau doar pentru tine, deci tot o formă de egoism total, parțial sau dicriminatoriu.

Moștenirea sau averea este cea de care urmașii se bucură și la rândul lor o păstrează, o înmulțesc sau o risipesc. Moștenirea ce ți-o las, fiule, e Iubirea. Nu iubirea de sine, ci iubirea necondiționată de celălalt, prin care tu te-ai schimbat, prin care lumea a devenit mai bună, pentru că tu ai lucrat bunătatea, ferindu-te de rău.

Iată și prospectul pentru IUBIRICIN (comprimate de mamitatinol forte), eliberat fără prescripție medicală și disponibil gratis pe rafturile adânci și largi ale inimii fiecăruia:

1. Iubiricin este folosit în tratarea dificultăților asociate cu a te iubi pe tine însuți întâi și apoi pe ceilalți
2. Citește cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să folosești acest medicament.
3. Păstrează acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitești, la diferite vârste din viața ta, tu copile (tu tinere, tu bătrâne)
4. Dacă ai orice întrebări suplimentare, adresează-te părinților tăi, de mai sunt, sau conștiinței vii a lor care trăiește în tine.

Ce este Iubiricin și pentru ce se utilizează?

IUBIRICIN conține substanța activă mamitatinol, atitudinea binevoitoare, îndelung-răbdătoare care răspunde cu bine și la bine și la rău. Mamitatinol este un blocant al receptorilor egoalfa1, care reduce egoismul din toate compartimentele vieții. Concentrația este forte, pentru a produce un efect puternic instant.

Înainte să utilizați Iubiricin

Nu evită să folosești Iubiricin, copile, chiar dacă ești hipersensibil la mândria de a nu renunța la tine pentru ceilalți, sau dacă suferi de amețeli când trebuie să ierți pe celălalt, chiar dacă te-a nedreptățit. Pregătește-te de a iubi necondiționat, pe oricine, oricând, ca un părinte iubitor, înainte de a încerca prima doză.

Până acum, nu au fost obținute date negative referitoare la interacțiunile dintre Iubiricin și alte medicamente administrate concomitent, gen Compasionol, Iertamicina, Mulțumisan.

Cum să utilizați Iubiricin

Când iei Iubiricin, respectă cu strictețe indicațiile inimii. Doza normală este de o capsulă pe zi. Aceasta trebuie luată înainte micul dejun, după ce te trezești. Astfel prima masă, va fi dorința de a iubi și a face bine celor din jur.

Dacă folosești mai mult decât trebuie din IUBIRICIN

Pfff. Poftim? Nu există contraindicații.

Dacă uiți să iei IUBIRICIN.

Dacă ai uitat să iei o capsulă de Iubiricin, conform schemei de tratament, ia-o în orice alt moment al zilei, cu regretul că iar ai căzut în iubirea de sine.

Reacții adverse posibile

În general, produsul este bine tolerat, totuși, pot să apară amețeala, în special la schimbările bruște de poziție (când vrei să lucrezi în interesul celuilalt, nu al tău), slăbiciune în facerea de bine, cefalee (dureri de cap contextuale date de cei care îți răspund cu rău la bine), ritm cardiac accelerat (când vrei să faci bine, dar nu poți sili omul).

Într-un noiembrie friguros de 2016 te-ai născut cu aproape prețul vieții mamei tale. Ambii puteați să muriți, dar ați supraviețuit. Nu voi uita niciodată ochii tăi speriați și întrebători.

Și mă întreb:

  • Oare cum este lumea în care te-ai născut ?
  • Lumea e aceeași și totuși lumea “mea” s-a schimbat odată cu venirea ta.

Cum îți va fi viață în această junglă civilizată de prizonieri cu beneficii ?

Nădăjduiesc că plină de iubire, căci adevărata libertate este bucuria omului este eliberat de lanțurile nevăzute ale egoismului.

Ce pot să îți dărui eu ca părinte, ceea ce singur nu poți învăța sau dobândi ?

Să îți fiu exemplu și model că răutatea nu învinge bunătatea.

Ce rezistă indiferent de vremuri și ce are potențialul puterii de schimbare a lumii

Inima iubitoare pentru toți.


Răzvan Dumitru este art director în cadrul InternetCorp, compania care editează kudika.ro, 9am.ro, wall-street.ro și start-up.ro.