Am încredere în tine, Marc! Ești bun. Isteț. Creativ. Curios. Să nu-ți pierzi niciodată puritatea sufletească!

Am încredere în tine, Mara! Ești puternică. Isteață. Ești cum vrei tu să fii. Să rămâi la fel de independentă în opinii!

Să continuați să fiți buni, vă rog. Și să faceți cât de mult bine puteți. Oricui, de oricâte ori.

Să vă bucurați de orice vă oferă viața, căci țineți minte – nu există întâmplări bune sau rele. Există întâmplări și-atât. De voi depinde ce scoateți din ele. Fiecare lucru care se întâmplă are rostul lui. Căutați oportunitatea în întâmplările care va par a fi de neînțeles. Oportunitatea de a deveni mai buni, de a afla, de a ajuta.

Zâmbiți. Bucurați-vă de fiecare clipă în care aerul va umple plămânii.

Plimbați-vă. Desmierdați-vă ochii și sufletul cu călătorii.

Iubiți fără teamă. Plângeți din tot sufletul când simțiți că de-asta aveți nevoie. Lacrimile spală ochii, dar și inima. Simțiți.

Iertați. Cu tot sufletul. Ranchiuna e otravă.

Ascultați. Atât vorbele spuse cât mai ales pe-alea nespuse. Veți ști. E vocea aia interioară. E greutatea aia care apăsă greu pe inimă. Este fiorul ăla din stomac pe care îl simți când te gândești la cum să faci lucrurile. Este ideea aia care îți tot revine în gând – „cum ar fi dacă fac asta?”. Veți ști. Este intuiția voastră și vă sfătuiesc să o ascultați.

Asumați-vă. Luați decizii și asumați-vi-le. Și pe-alea bune, dar și pe-alea rele. Căci astea de pe urmă îți vor fi cel mai bun profesor. 😉

Mi-aș dori să am mai mult timp, mai multă răbdare, mai multe gesturi și vorbe prin care să vă spun cât de mult vă iubesc, cât de mândră sunt de voi, cât sunt de recunoscătoare pentru că am AȘA parteneri de călătorie. Desigur, va trebui în continuare să vă faceți curățenie în cameră, să spălați vasele atunci când eu nu apuc, să băgați aspiratorul în toată casa când va rog și să mergeți la magazin când am uitat să cumpăr câte ceva.

Datorită vouă am aflat cât de multă răbdare am, cât de puternică pot fi, cât de distractiv e să mergi în patru labe prin casă pretinzând că ești o pisică sau cățel sau șoarece, deși te dor genunchii ca naiba. Datorită vouă am aflat cât de mult poți iubi, ierta, alina.

Nu știu ce vă rezervă viitorul. Tot ce știu este că sunt mândră de voi și am încredere că veți merge pe drumul vostru având în bagaj bun simț, căldura sufletească, înțelepciune, dragostea părintească.

Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat.


Roxana Magopeț este Marketing & PR Manager la FAN Courier.