Copil drag, încă nu ne-am cunoscut și probabil vor mai trece câțiva ani până la întâlnirea noastră. Nu ți-am auzit încă primul plânset, primul râset. Nu mi-ai oferit încă emoțiile părintești, care sunt incomparabile cu orice pe această lume.

Dar indiferent când ne vom cunoaște, știu ca vei da noi culori vieții mele. Lucru pentru care iți mulțumesc din suflet încă de pe acum. Îți doresc să ai parte de o viață măcar atât de fericită precum cea pe care am avut-o eu. Să crești cu incredere în tine și în ceilalți, să te iubești pe tine și pe cei care te înconjoară. Să primești și să dai emoție, pentru că asta ne face oameni.

Îți doresc să îți aducă soarta în cale un om minunat, așa cum mi l-a adus și mie în cale pe tatăl tău, atunci când mă așteptam mai puțin. Să ai încredere în steaua ta norocoasă și să o lași să te ducă departe, mai departe decât visele tale cele mai îndrăznețe. Și să îți apreciezi prietenii, pentru că viața nu este la fel fără aceștia. Să îți amintești că nimeni nu este perfect, dar că toții suntem datori să dăm tot ce este mai bun atât pentru noi, cât și pentru ceilalți.

Promit că pentru tine las o lume mai buna, așa cum meriți. Va fi o lume frumoasă, deși nu fără greșeli ori greutăți. Dar îți promit că acestea te vor transforma într-un om mai bun și mai voloros. Știu că pe moment nu pare astfel, dar te rog să ai incredere în mine că vei trece cu bine peste toate :).

Pentru că darurile mele către tine acestea sunt: iubirea și încrederea nemărginită.

Ruxandra Vișoiu – Avocat senior în cadrul R&R PARTNERS BUCHAREST